Biljettombudet utvecklat efter dina behov!

Planera, sälj, administrera och nätverka

Emues har all funktionalitet du förväntar dig av ett biljettombud, och mer. På bara två minuter är du igång med dina event.

Vi hjälper dig komma igång!

Emues är snabbt och enkelt att jobba i, inga startavgifter och utan bindningstider.

Fokus på upplevelsen

Vi drivs av att skapa unika förutsättningar för dig att nå ut med dina arrangemang. För allas upplevelse.

Förstärkt marknadsföring

Få tillgång till unika, enkla verktyg för insikt och möjligheten att engagera ny publik. Få online marknadsföring från våra experter.

Engagerat community

Vi tror på mångfald, engagemang och ambition. Utvecklingen av Emues bygger på hjärtligt engagemang från våra användare.

Utvecklas löpande efter dina behov

Vi arbetar med fokus på att förbättra förutsättningarna för dig som arrangerar. Plattformen utvecklas tillsammans med våra användare, genom olika samarbetsprojekt.

Möjligheten till crowdfunding

Med vår moderna plattform kan du enkelt och hel automatiserat crowdfunda dina events.

Samspel – turnésamverkan

Arrangörer i Sverige samverkar genom ett turnéverktyg för gränsöverskridande turnéer och tätare samarbeten.

Skapa event, arrangera och engagera

Paketera dina arrangemang snyggt med musik och video, schemalägg när biljetterna skall släppas, koppla ihop med dina sociala nätverk, länka artistprofiler till ditt arrangemang så att nya musiksläpp och videosläpp direkt publiceras på din eventsida. Följ försäljningen live med statistik och insikt.

Prova idag, kom igång snabbt och lätt

Oavsett om du söker nytt biljettombud, eller om du är intresserad av att utvärdera oss i relation till ditt nuvarande, så är det enkelt att komma igång. Du registrerar dig gratis, och lägger enkelt upp event på mindre än 2 minuter. Och om du har några frågor, finns vi i en chatt runt hörnet.

Förstärk din marknadsföring

Att marknadsföra dina arrangemang online tar tid och kräver konstant uppdaterad kunskap, hela tiden. Vi tillhandahåller unika och enkla verktyg för dig att få insikt i, lära känna din publik, identifiera ny publik, och engagera din publik. Välj prismodell Silver där aktiv online marknadsföring från våra experter ingår.

Emues hjärta

Vi vill skapa bättre förutsättningar för alla involverade i att skapa musikupplevelsen före, under och efter arrangemangen. Tillsammans med artister, spelställen, arrangörer, producenter, designers, IT-nördar och andra musikälskare arbetar vi aktivt för att tillhandahålla en internationell platform, som sträcker sig lite extra för att göra musikbranschen lite bättre, lite mer inkluderande, lite mer tillgänglig, lite mer lönsam.

Detta ingår

 • Lägg enkelt upp konserter och evenemang

  På Emues lägger du snabbt och enkelt upp dina events för att börja sälja biljetter, du bestämmer själv om biljetterna ska vara tillgängliga direkt eller vid ett senare klockslag.

 • Bordsplacering och numrerade platser

  Erbjud numrerade platser och scanna biljetter snabbt och enkelt vid flera ingångar med appen.

 • Gästlista

  I vårt administrationgränssnitt och i vår mobilapp hanterar ni enkelt gästlistan, snyggt och enkelt både inför och under själva eventet vid insläpp.

 • Statistik

  Ha koll på statistiken för dina event, demografisk karta, vilka som refererar och köpbeteende mm.

 • Användarhantering

  Ge medarbetare olika access med olika roller, beroende på vad de skall kunna göra med er Emues profil på webb och i mobilappen. (Manager, gate-keeper, administratör)

 • Mobilapp

  Scanna biljetter, sök upp person manuellt, checka av personer från gästlistan, ha koll på hur många som släppts in.

 • Crowdfunding – lyssna på publikens önskemål

  Vår platform gör det möjligt att kommunicera med publiken men också att ge din publik möjligheten att vara med och påverka genom publikbokade konserter, eller sk crowdfunding.