Biljettsystemet utvecklat efter dina behov!

Planera, sälj, administrera och nätverka

Få tillgång till all funktionalitet som du förväntar dig av ett biljettsystem och mycket mer. På bara två minuter är du igång med dina event.

Vi hjälper dig komma igång!

Emues är snabbt och enkelt att jobba i, inga startavgifter och utan bindningstider.

Fokus på upplevelsen

Vi drivs av att skapa unika förutsättningar för dig att nå ut med dina event. Ta kontakt med oss så ser vi tillsammans över hur vårt team på bästa sätt kan stötta er.

Förstärkt marknadsföring

Få tillgång till unika, och enkla verktyg för insikt och möjlighet att engagera ny publik. Våra experter erbjuder även Få online marknadsföring från våra experter.

Engagerat community

Vi tror på mångfald, engagemang och ambition. Utvecklingen av Emues bygger på hjärtligt engagemang från våra användare och partners.

Utvecklas löpande efter dina behov

Vi arbetar alltid på att förbättra förutsättningarna för dig som arrangerar. Utvecklingen sker tillsammans med våra användare och partners genom olika samarbetsprojekt.

Möjligheten till crowdfunding

Med vår moderna plattform kan du enkelt och hel automatiserat crowdfunda dina events.

Samspel – turnésamverkan

Arrangörer i Sverige samverkar genom ett turnéverktyg för gränsöverskridande turnéer och tätare samarbeten.

Skapa event, arrangera och engagera

Paketera dina arrangemang snyggt med musik och video, schemalägg när biljetterna skall släppas, koppla ihop med dina sociala nätverk, länka artistprofiler till ditt arrangemang så att nya musiksläpp och videosläpp direkt publiceras på din eventsida. Följ försäljningen live med statistik och insikt.

Prova idag, kom igång snabbt och lätt

Oavsett om du söker nytt biljettombud, eller om du är intresserad av att utvärdera oss i relation till ditt nuvarande, så är det enkelt att komma igång. Du registrerar dig gratis, och lägger enkelt upp event på mindre än 2 minuter. Och om du har några frågor, finns vi i en chatt runt hörnet.

Förstärk din marknadsföring

Att marknadsföra dina arrangemang online tar tid och kräver konstant uppdaterad kunskap, hela tiden. Vi tillhandahåller unika och enkla verktyg för dig att få insikt i, lära känna din publik, identifiera ny publik, och engagera din publik. Välj en av våra abonnemangsnivåer där aktiv online marknadsföring från våra experter ingår.

Emues hjärta

Tillsammans med artister, arenor, arrangörer, producenter, promotorer, designers, IT-experter och andra musik- och kulturälskare arbetar vi aktivt med att tillhandahålla en internationell plattform som sträcker sig lite extra för att skapa möjligheter att göra eventbranschen inom musik och kultur mer inkluderande, mer mångsidig, mer tillgänglig och mer lönsam.

Detta ingår

 • Lägg enkelt upp konserter och event

  På Emues lägger du snabbt och enkelt upp dina events för att börja sälja biljetter, du bestämmer själv om biljetterna ska vara tillgängliga direkt eller vid ett senare klockslag.

 • Bordsplacering och numrerade platser

  Erbjud numrerade platser och scanna biljetter snabbt och enkelt vid flera ingångar med er Emues mobilapp.

 • Gästlista

  I vårt administrationgränssnitt och i din Emues mobilapp hanterar ni enkelt gästlistan, snyggt och enkelt både inför och under själva eventet vid insläpp.

 • Statistik

  Ha koll på statistiken för dina event, demografisk karta, vilka som refererar och köpbeteende mm.

 • Användarhantering

  Ge medarbetare olika access med olika roller, beroende på vad de skall kunna göra med er Emues profil på webb och i mobilappen. (Manager, gate-keeper, administratör)

 • Mobilapp

  Scanna biljetter, sök upp person manuellt, checka av personer från gästlistan, ha koll på hur många som släppts in.

 • Crowdfunding – lyssna på publikens önskemål

  Vår platform gör det möjligt att kommunicera med publiken men också att ge din publik möjligheten att vara med och påverka genom publikbokade event, eller sk crowdfunding.