Most played on Spotify in Sweden today – ‘Din Soldat’ by Albin ft. Kristin Amparo

Today Albin and Kristin Amparo hit the top with their track ‘Din Soldat’, being the most played song on Spotify in Sweden.

[spotify id=”spotify:album:1x6BpFDVmdYz5khNmg2Ams” width=”300″ height=”180″ /]

We love Albin and his new single ‘Din Soldat’, the looping beats and the up-lifting crystal clear lyrics, hit you straight in your midsummer heart. So we have put down the lyrics for this track on paper for you (In Swedish, feel free to Google Translate). Enjoy!

Lyrics for Din Soldat by Albin.

Låt mig vara din soldat. Låt mig vara din soldat. Har du också tänkt sista gången, och gjort samma misstag om igen sen. Har du också legat vaken flera nätter panik massa pressade tänder. Har du också  lovat dig själv att imorn tar jag tag i mig själv. Har du också provat deras norm, och sen insett att du inte är som dom. Har du också satt i en bil, bara kört till du inte har bensin. Har du också tänkt att om jag flyr, kommer allt bli bra inuti. Har du också fattat tillslut att den enda som kan rädda dig är du.Du behöver inte bära allt själv, för jag har känslan precis som du känt.

Jag har sett hur den där skiten alltid tär på dig, jag kommer kriga för din skull och finnas där för dig. När du stupar nästa gång så vill jag bära dig. Låt mig vara din soldat.

Har du också kört huvudet i väggen så hårt att det känns som du sprängt det. Har du också svurit att aldrig ge upp det du drömt om som framtid. Har du ocskå stått på ditt jobb, sen känt att du är värd med än så. Har du också stressat ihjäl dig för en lön som knappt ger dig själ nej. Jag har också tappat ibland och snabbt försökt komma ikapp. Jag har också set när du faller och försökt bygga nytt ifrån marken. Jag har också varit nära min gräns så jag fattar precis hur det känns. Men jag lovar att allt kommer vända om vi lovar att tro på oss själva.

För dom pekar, blinkar in oss vinkar hitåt, måste bli nåt, skapar normer, väcker sorger, skapar luftslott utav ångest, informerar, propagerar, ger oss manus för att leva, så vi blundar för det skeva, men om du frågar kan vi segra!

Albin is on Emues, sign in and book him for a concert

  1. Sign in to Emues
  2. Suggest a show with Albin, to be booked by you and an amazing crowd!